Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους του Βρότσλαβ λίγες ώρες πριν από τον τελικό του UEFA Conference League, με οπαδούς της Τσέλσι και της Ρεάλ Μπέτις να εμπλέκονται σε βίαιες συγκρούσεις. Οι συμπλοκές ξέσπασαν έξω από μπαρ της πόλης, με καρέκλες και αντικείμενα να εκτοξεύονται, αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει με χρήση σπρέι πιπεριού για να διαλύσει τα πλήθη και να αποτρέψει περαιτέρω κλιμάκωση.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής ανέφερε πως η άμεση αντίδραση των δυνάμεων ασφαλείας απέτρεψε την εξάπλωση των επεισοδίων, ενώ οι εμπλεκόμενοι διασκορπίστηκαν. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για την ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι η παρουσία της αστυνομίας είναι ενισχυμένη σε όλα τα σημεία της πόλης, με στόχο την ασφάλεια των φιλάθλων και των κατοίκων. Καλούν, επίσης, το κοινό να αναφέρει άμεσα οποιοδήποτε περιστατικό στις τοπικές αρχές ή στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

























ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!