Τις ημερομηνίες και τις ώρες των συνεντεύξεων Τύπου των προπονητών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, Πέδρο Μαρτίνς και Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα για τον τελικό του κυπέλλου του Σαββάτου (22/5) ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα μιλήσει αύριο Πέμπτη 20 Μαΐου και ώρα 10:30 ενώ η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρα 13:00.

Αυτό αποφασίστηκε λόγω της πανδημίας και για την προστασία των εμπλεκόμενων. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω zoom και θα καλυφθούν live από την συνδρομητική τηλεόραση (CosmoteTV) που έχει τα δικαιώματα, τα κανάλια των δύο φιναλίστ, καθώς και το site της Ομοσπονδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!