Παρελθόν από τον Ιωνικό αποτελεί ο Νικ Ζάισλοφτ.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει.

Ο 28χρονος άσος είχε 6,6 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 21 λεπτά κατά μέσο όρο στις πέντε εμφανίσεις του στην Basket League.

Η ανακοίνωση:

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Nick Zeisloft.

Ο Αμερικανός είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και η ομάδα έκανε δεκτό το αίτημά του. Μέχρι την τελευταιά ημέρα παρουσίας του, και συγκεκριμένα το χθεσινό παιχνίδι, ήταν πρόθυμος να βοηθήσει τον Ιωνικό και πράγματι το έκανε συνεισφέροντας στη νίκη επί του Λαυρίου.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!