Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία ανάμεσα στη Βέροια και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τους ανθρώπους της ομάδας να παραδέχονται πως ο κύκλος του έμπειρου τεχνικού είχε κλείσει στη «βασίλισσα του Βορρά».

Έτσι, οι διοικούντες τη Βέροια τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν να ψάχνουν τον τεχνικό που θα συνεχίσει το έργο του Καλαϊτζίδη, αλλά και που θα «χτίσει» το σύνολο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, προκειμένου να οδηγήσει τον σύλλογο της Ημαθίας ακόμη πιο ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον κ.Καλαίτζίδη. Συμφωνούμε με την δήλωσή του ότι ο κύκλος του στην ομάδα μας έκλεισε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του συνεργασίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

TAGS: Βέροια