Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Έρικ Γέντρισεκ και Ντίνις Αλμέιδα, με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Σλοβάκος επιθετικός στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ξάνθη, κατέγραψε 58 συμμετοχές σκοράροντας 20 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ κλήθηκε δύο φορές στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ντίνις Αλμέιδα, ολοκληρώνει τον δανεισμό του στην ξανθιώτικη ομάδα έχοντας αγωνιστεί σε 25 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου σκοράροντας δύο φορές. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Άναψε το ‘πράσινο φως’ στον Ροντινέι για Σάντος ο Ολυμπιακός»

Ταμπόρδα: «Όσο περνούν τα παιχνίδια, θα έρχονται περισσότερα γκολ - Έχω την υποχρέωση να δημιουργώ γκολ και να σκοράρω»

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και φτιάχνει την αυτοπεποίθησή του»: Το σχόλιο του Βαγγέλη Νεραντζιά

Αιμάτωμα ο Φαμπιάνο, νέα επανεκτίμηση την Τετάρτη

Νίστρουπ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις - Μου αρέσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες»

Ντέσερς: «Έχουμε τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιούμε όλους»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται για επιθετικό - Τι ισχύει με Καμαρά»

Τσακίρης: «Δεν έχει αλλάξει η απόφαση στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ»

Tσανάκας: «Τι σημαίνει η άφιξη Πουέρτα για τα χαφ του Ολυμπιακού και το στιλ του εξτρέμ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Λιβαδειά

TAGS: Ξάνθη