Ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα η σεζόν για τον Αλεξάντερ Κάλενς. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Περουβιανός στόπερ είχε υποστεί μια ιογενή λοίμωξη στις αρχές Ιανουαρίου.

Εν συνεχεία του έγινε ένας έλεγχος ρουτίνας, στον οποίο διαπιστώθηκε μια αλλαγή στην καρδιακή του λειτουργία.

Ο Κάλενς θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση για τους τρεις επόμενους μήνες και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί νέα ιατρική αξιολόγηση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με την απουσία του Άλεξ Κάλενς από την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενημερώνουμε πως ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής υπέστη μια ιογενή λοίμωξη στις αρχές Ιανουαρίου.

Ακολούθως, ένας έλεγχος ρουτίνας εντόπισε μια αλλαγή στην καρδιακή λειτουργία του Άλεξ, που θα απαιτήσει από αυτόν να ξεκουραστεί και να είναι υπό παρακολούθηση για τους επόμενους τρεις μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, θα πραγματοποιηθεί νέα ιατρική αξιολόγηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: A.E.K.