Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Η Χίμκι «βαράει» διάλυση και ο Ντάιρις Μπέρτανς είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό του.

Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Γκρεγκ Μονρό, Γιόνας Γερέμπκο και Στέφαν Γιόβιτς για την ομάδα της Μόσχας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι ουραγός στην Ευρωλίγκα με μόλις δύο νίκες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Ντονάτας Ουρμπόνας, στην έξοδο είναι επίσης οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Τζόρνταν Μίκεϊ, που λογικά θα παίξουν για τελευταία φορά στη διαβολοβδομάδα.

Ο Λετονός σούτινγκ γκαρντ είχε 5,3 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»