Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Η Χίμκι «βαράει» διάλυση και ο Ντάιρις Μπέρτανς είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό του.

Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Γκρεγκ Μονρό, Γιόνας Γερέμπκο και Στέφαν Γιόβιτς για την ομάδα της Μόσχας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι ουραγός στην Ευρωλίγκα με μόλις δύο νίκες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Ντονάτας Ουρμπόνας, στην έξοδο είναι επίσης οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Τζόρνταν Μίκεϊ, που λογικά θα παίξουν για τελευταία φορά στη διαβολοβδομάδα.

Ο Λετονός σούτινγκ γκαρντ είχε 5,3 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ από την Μπιλμπάο, σφραγίστηκε ο «εμφύλιος» με Περιστέρι Betsson στα προημιτελικά!

Μαγικό Περιστέρι Betsson, άλωσε την Τουρκία, τερμάτισε πρώτο και περιμένει… ΠΑΟΚ στα προημιτελικά!

Ψήνεται… δυναμική επιστροφή της Ρώμης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με επενδύσεις Ντόντσιτς και Νοβίτσκι!

Η Πέτκιμσπορ γέμισε το γήπεδο με τουρκικές σημαίες πριν το ματς με το Περιστέρι

Ψάχνει το θαύμα του +22 και την πρωτιά με Πετκίμσπορ το Περιστέρι

ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο: Για το «θαύμα» της ανατροπής και την πρωτιά του ομίλου οι Θεσσαλονικείς

«Καμπάνα» δυο μηνών στον Γιανάι

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μονακό ο Μίροτιτς, η Ιαπωνία ή το BCL οι επιλογές του τώρα»

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»