Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν υπολογιζόταν από την ομάδα της Αρκαδίας και έτσι έλυσε το συμβόλαιό του. Λίγο αργότερα ήρθε και η συμφωνία με την Παναχαϊκή.

Ο νεαρός άσος, με καταγωγή από την Τρίπολη, το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Νίκη Βόλου για λίγο χρονικό διάστημα, ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου τον έκανε να επιστρέψει και πάλι στην Αρκαδία, χωρίς όμως να βρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, στάθηκε και άτυχος με έναν τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε πίσω.

Πλέον, στην ομάδα της Πάτρας, επιδιώκει να βρει χρόνο συμμετοχής και φυσικά να βοηθήσει από την δική του πλευρά, την προσπάθεια που γίνεται για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκανε την επέμβαση ο Χόνγκλα - Πότε θα τον ξαναδεί να προπονείται ο Άρης

Κετσετζόγλου: «Ανάλογες του Ζουμπκόφ και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ»

Επικό ποστάρισμα του Ηρακλή: Έκανε «κυανόλευκο» τον Ιραόλα με ευφάνταστο τρόπο!

Σταματέλος: «Να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό ο Ουνάι Λόπεθ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τσάπρα»

Τσορμπατζόγλου: «Συνεχίζει τις επαφές για Γιαννούλη και στόπερ ο ΠΑΟΚ - Αυτές οι προτεραιότητες»

Δεσύλλας: «Ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό - Θα πάμε σε σημαντικές διαφοροποιήσεις»

Παρελθόν και ο Κωνσταντακόπουλος από την Κηφισιά

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λουίς Εστέβες»

Ο Ροντινέι φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής και έστειλε μήνυμα στον Αντσελότι: «Ο χρόνος σου τελείωσε, έγινα Έλληνας»

Ρότσα και Πανταλέων στο «Εν Αθήναις»: Η οικογένεια του Παναθηναϊκού και το όραμα του Βοτανικού