Λίγους μήνες διήρκεσε η θητεία του Τάκη Γκώνια στον πάγκο της Καλλιθέας, καθώς αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 45χρονος τεχνικός προσπάθησε να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά το θεαματικό ποδόσφαιρο της ομάδας του δεν συνδυάστηκε και με καλή συγκομιδή βαθμών.

Οι «μπλε» έχουν μόλις τρεις βαθμούς ύστερα από πέντε ματς. Προφανώς, σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε και η βαριά ήττα μεσοβδόμαδα από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Τάκης Παντέλης.

Η ανακοίνωση

Η Καλλιθέα έλυσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Γκώνια, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του. Η Καλλιθέα εύχεται στον Τάκη Γκώνια επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η Καλλιθέα γυρίζει σελίδα, προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον και ενωμένη περισσότερο από ποτέ καλεί όλους τους φίλους της στον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts