Εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Σέρχιο Κόρδοβα η ΑΕΚ! Ο μάνατζερ του 19χρονου, που «έλαμψε» στο Μουντιάλ Κ-20 με την εθνική Βενεζουέλας, επικοινώνησε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς την Κυριακή. Ο εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντής της Ένωσης, πως παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε τελικά δεν ενδιαφέρει τον πελάτη του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Κόρδοβα μετά τις τρομερές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο «τράβηξε τα βλέμματα» πάνω του με αποτέλεσμα να έχει αυτή την στιγμή στα χέρια του προτάσεις από σαφώς ανώτερα πρωταθλήματα από το δικό μας, όπως αυτό της Ισπανίας αλλά και της Γερμανίας.

Η ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες που γνώριζε εξ αρχής πως θα αντιμετώπιζε για την συγκεκριμένη περίπτωση, «πάλεψε» πολύ την υπόθεση και άσκησε «γερό» πρέσινγκ στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και μέσω του πρώην γκολκίπερ της Αλάιν Μπαρόχα, που του είχε πει τα καλύτερα για την οργάνωση της ομάδας, τους οπαδούς και την Ελλάδα. Πλέον, στην Ένωση «παγώνουν» την υπόθεση αφού ο Κόρδοβα έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του και δεν υπάρχει λόγος αναμονής ή νέας προσπάθειας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.