Πρόωρο τέλος παίρνει η σεζόν για τον Έισι Λο. Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ στο γόνατο αποδείχτηκε σοβαρότερος από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και δεν «διορθώνεται» με μία αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός μόνο για ενάμιση μήνα. Ο Λο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα αποδεσμευτεί (έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια), ενώ ο Ολυμπιακός ήδη αναζητεί κι άλλο ξένο γκαρντ.

Ήδη φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τον Ντάριους Μόρις, τον 23χρονο γκαρντ (1,93μ.) που έχει υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Κλίπερς και αν δεν παραμείνει περισσότερο στην ομάδα του LA ίσως έρθει στην Ευρώπη. Ο Μόρις ήταν νούμερο 41 στο ντραφτ του 2011 κι έπαιξε σε Λέικερς και Σίξερς έχοντας 4,1 πόντους, 1,6 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 13,2 λεπτά συμμετοχής και συνολικά 87 εμφανίσεις στο ΝΒΑ, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από το NBDL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, ετοιμάζουν υποδοχή οι οπαδοί του Άρη!

Παναθηναϊκός, η επόμενη μέρα: Πρώτα προπονητής και μετά όλα τα άλλα

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια