Παρελθόν αποτελεί ο Ιβάν Μαέφσκι από τον πάγκο της Τσέλιε. Η σλοβένικη ομάδα απέλυσε τον 37χρονο τεχνικό μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ για το Conference League. Κάπως έτσι στη ρεβάνς με την Ένωση, η Τσέλιε θα πάει με άλλον προπονητή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Βίτορ Καμπέλος είναι ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Μαέφσκι, με τον 50χρονο να πιάνει μάλιστα άμεσα δουλειά, ώστε να βελτιώσει όσο πιο σύντομα μπορεί την εικόνα της ομάδας.

«Ο Ιβάν Μαέφσκι δεν είναι πλέον προπονητής της ομάδας-μέλους της Τσέλιε. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ιβάν για την επαγγελματική του στάση, τη σκληρή δουλειά και την προσπάθειά του τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Ο σύλλογος θα ορίσει τον διάδοχό του σήμερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.