Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Βαγγέλης Μόρας δεν υπολογιζόταν στον Παναιτωλικό, οπότε σήμερα ήρθε και ο επίλογος της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον Μάκη Χάβο, η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε με την παρουσία του Τραϊανού Δέλλα, οπότε έπειτα από 6 μήνες συνεργασίας ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί παρελθόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι λύθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: «Κανένα ενδιαφέρον για εξαγορά της ΠΑΕ - Σενάρια από χρηματοδοτούμενα τρολ»

MVP Μαρτίου ο Τετέι στον Παναθηναϊκό

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα