Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο γκαρντ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάριο Μπατή. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη, και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Η ΚΑΕ Απόλλων τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική του καριέρα.

Ο Μάριος Μπατής, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα, δήλωσε πως: «Ευχαριστώ τον Απόλλωνα για τη συνεργασία που είχαμε τον προηγούμενο χρόνο. Φεύγω σαν φίλος από την Πάτρα και εύχομαι στον ιστορικό σύλλογο, τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους, ένα μέλλον ευοίωνο και γεμάτο από επιτυχίες.

Χάρηκα πολύ που ήμουν κι εγώ μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και ελπίζω και τη νέα χρονιά η ομάδα να κρατήσει ψηλά τη "σημαία" του πατραϊκού μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι