Ύστερα από τέσσερις μήνες… και κάτι, Ολυμπιακός και Μάριο Ουσίγιος «χώρισαν»!

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό αθλητικό διευθυντή, ο οποίος είχε προσληφθεί τον περασμένο Ιούνιο (2/6).

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για «φιλικό διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το έμπειρο στέλεχος να επιστρέφει στην Ισπανία για χάρη της Μάλαγα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρανσουά Μοντέστο ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποκτά όλο και περισσότερες αρμοδιότητες εντός ΠΑΕ.

Η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Μάριο Ουσίγιος. Του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Αγωνία για τους διεθνείς και τον Μπάνζα – Καμάρι του ΠΑΟΚ οι ακαδημίες»

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Ιμανόλ ο Τσικίνιο είναι κομβικός παίκτης»