Ο Ζντένεκ Σκάνζι πλήρωσε ακριβά την ήττα της Σπάρτα Πράγας στο ντέρμπι με τη Σλάβια με 2-0, καθώς μια ημέρα μετά το ματς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

Οι Στάνισλαβ Χέικαλ, Νταβίντ Χόλουμπεκ και Ζντένεκ Σβόμποντα θα «τρέξουν» την ομάδα μέχρι νεωτέρας και ενώ την Πέμπτη υπάρχει το δύσκολο ματς με την Ίντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League και ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από τη Σαουθάμπτον στην Αγγλία.

Η Σπάρτα Πράγας, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν (πρώτη βγήκε η Πλζεν και τρίτη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League Σλόβαν Λίμπερετς), είναι στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς (τέσσερις νίκες/τρεις ισοπαλίες/μια ήττα).

Ο 59χρονος τεχνικός την ανέλαβε τον Απρίλιο του 2015 και πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν στο Europa League, καθώς προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη σε όμιλο με Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ και Σάλκε (βγήκε πρώτη). Στη συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά τις Κράσνονταρ με δύο νίκες (1-0, 0-3) , Λάτσιο (1-1, 0-3) και η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά, όπου γνώρισε δύο ήττες από τη Βιγιαρεάλ (2-1, 2-4).


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ