Για το θέμα των τελευταίων μηνών στην Ισπανία, το οποίο δεν είναι άλλο από την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Χαβιέρ Τέμπας.

Ο πρόεδρος της La Liga επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να εγγράψουν στο μητρώο ποδοσφαιριστών τον Αργεντινό σούπερ σταρ εφόσον τον αποκτήσουν. Διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωρινά λόγω του Financial Fair Play.

Παρόλα αυτά, εξέφρασε την επιθυμία και την ελπίδα να γυρίσει στην Ισπανία και τους Καταλανούς ο Μέσι, αλλά και η Μπαρτσελόνα να βρει τον τρόπο να τον δηλώσει στο πρωτάθλημα.

«Σήμερα δεν μπορεί να εγγραφεί, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Περιμένουμε το κατάλληλο πλάνο, μπορεί να πουλήσει παίκτες και έχει άλλους παίκτες που πρέπει να εγγράψει. Ως πρωτάθλημα, ελπίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσει να τον εγγράψει. Είμαι οπαδός του Λέο Μέσι. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τους κανόνες οικονομικού ελέγχου. Όχι σήμερα! Η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να κάνει κινήσεις για να εγγραφεί ο Λιονέλ Μέσι», ήταν τα λόγια του Τέμπας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-32η αγωνιστική: Δύσκολη αποστολή στην Ανδαλουσία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ