Βαρύ πένθος επικρατεί στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα χθες τη νύχτα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Από το σιδηροδρομικό δυστύχημα οι νεκροί ανέρχονται σε 36, αλλά ο αριθμός εκτιμάται ότι θα ανέβει, όπως ανέφερε στην τελευταία της ενημέρωση στις 11:20 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θυμάτων από τα σιντρίμμια είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: trikalavoice.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Διπλό τροχαίο με δύο νεκρούς μέσα σε λίγα λεπτά

Λαμία: Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Μαρτίνο και αφαίρεσαν χαρτονομίσματα

Δένδιας: Nέα οπλικά συστήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις – Μετάβαση σε μία νέα εποχή

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Σοβαρές υλικές ζημιές από πτώση κεραυνού σε κατοικία στην Πρέβεζα – Σώοι οι ένοικοι

Φλωρίδης σε Καρυστιανού: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων»

Σε εξέλιξη η ανάσυρση της σορού του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Τι σηματοδοτεί η εμπλοκή των Χούθι στον πόλεμο - Τα νέα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κέντρο διασκέδασης - Τραυματίστηκε ένα άτομο

Επίσημα... η Υεμένη μπαίνει στον πόλεμο - Οι Χούθι εκτόξευσαν πύραυλο εναντίον του Ισραήλ