Έξι εβδομάδες νωρίτερα ο Έρικ Τεν Χαγκ έλυσε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ, με τον οποίο έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στην Ολλανδία.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται σήμερα στην Αγγλία, προκειμένου να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μάλιστα, ο 52χρονος προπονητής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον «Αίαντα», ο οποίος σήμερα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τους οπαδούς του και δεν θα είναι παρών ο αρχιτέκτονας της φετινής χρονιάς.

«Αύριο (σήμερα) θα γίνει ένα πάρτι με το επιτελείο του Άγιαξ, αλλά δεν θα πάω στο Κουρασάο (ένα ολλανδικό νησί της Καραϊβικής). Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό συμβαίνει με κάθε σύλλογο. Ακόμα πρέπει να οργανωθούν αρκετά πράγματα στο επιτελείο. Θα εργαστούμε εντατικά σε αυτό από αύριο (σήμερα)», είχε δηλώσει ο Τεν Χαγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!