Έπεσε με ψηλά το κεφάλι η ομαδάρα του Βασίλη Σπανούλη, με το Περιστέρι bwin να λυγίζει με σκορ 97-92 από την Τενερίφη στον ημιτελικό του Final 4 του Basketball Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι!


Πλέον, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα παλέψει για την τρίτη θέση (28/04, 18:00) με τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού μεταξύ Ουνικάχα Μάλαγα και Μούρθια.

Ωστόσο, εκείνο που ξεχωρίζει από την ήττα στον ημιτελικό, είναι ένα απίθανο στατιστικό που πέτυχαν οι τρεις κορυφαίοι παίκτες των Ισπανών!

Συγκεκριμένα, οι Κάιλ Γκάι, Μαρσελίνιο Χουέρτας και Γιόργκι Σερμαντίνι πέτυχαν μαζί 82 από τους 97 πόντους της ομάδας τους, με τον πρώτο να ολοκληρώνει το ματς με 34 πόντους, τον δεύτερο με 27 και τον Γεωργιανό σέντερ με 21, έχοντα από κοινού 26/41 εντός πεδιάς!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων