Χαμηλά τους τόνους μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θέλησε να κρατήσει ο Μπάμπης Τεννές, με τον τεχνικό της Λαμίας να αναφέρει πως πλέον άπαντες στρέφονται στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Τι είπε για τα μεταγραφικά αλλά και την 100η νίκη στην καριέρα του στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου:

«Σπουδαία νίκη μετά από πολλά αποτελέσματα που δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει την ευρωπαϊκή έξοδο. Ξεχνάμε όμως τη χαρά της νίκης, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Λαμίας, προχωράμε παρακάτω», είπε αρχικά.

Για την 100η του νίκη στην καριέρα του: «Πολύ λίγη σημασία δίνουν οι προπονητές στα στατιστικά. Δουλειά του είναι να οδηγεί την ομάδα στην επίτευξη των στόχων του. Το γεγονός πως συνδυάστηκε η 100η νίκη με τα γενέθλια του Αναστασιάδη, αυτό είναι το καλύτερο».

Για τον ερχόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά: «Θα παλέψουμε για το Κύπελλο, έχουμε τις πιθανότητές μας, γνωρίζουμε πως ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις: «Θα κάνουμε δυο κινήσεις ακόμα, ένας για την άμυνα κι ένας για την επίθεση. Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Με τον Άρσε κολλάμε διότι υπάρχει περιορισμός στους ξένους, ο Βουό έχει κάνει τα χαρτιά του να γίνει Πορτογάλος, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα εκεί, τότε μπορεί και να κολλήσει η περίπτωσή του. Θα δούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία