Νο1 στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, παίρνοντας του ποδοσφαιριστές που είχε εισηγηθεί ο Μπέσνικ Χάσι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, θέλοντας να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, υποσχέθηκαν τεράστιο πριμ για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τους αρχηγούς (Μποτία, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί και Ρομαό) ενημέρωσε πως θα μοιραστούν μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποσό που δεν έχει σχέση με τα πριμ που έχουν οι ποδοσφαιριστές στα συμβόλαιά τους, αλλά για ένα «δώρο» της διοίκησης για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχους.

Η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των παικτών που θα παίξουν με ακόμη ένα (μεγάλο) κίνητρο κόντρα στην Παρτίζαν και στον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννιώτας: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το περίμενα καιρό - Δεν είναι κίνητρο η 5η θέση αλλά πρέπει να γίνει»

Με Ζίνι και Περέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Με Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν και Κοντούρη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Καραπαπάς μετά 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο ''αδιάφορο'' στο ποδόσφαιρο - Να κρατήσουμε την 5η θέση»

Μπράτσος: «Καλή γενικά η εικόνα μας, να πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Ακόμα και στα φιλικά πρέπει να έχει κίνητρο ο Άρης, θέλουμε την 5η θέση»

Κόντης: «Ήταν μία εβδομάδα χαράς και πανηγυρισμών, αλλά πρέπει να αλλάξουμε διάθεση...»

Λεβαδειακός αποφασισμένος να μείνει στην κορυφή, σκόρπισε με πεντάρα τον Βόλο

Τίμησε το γόητρό του ο Άρης και πλήγωσε τον Κυπελλούχο ΟΦΗ!