Παρακαλούμε να απομακρυνθούν από τις οθόνες οι ανεγκέφαλοι. Ακολουθούν σκληρές ποδοσφαιρικές εικόνες για... κάφρους.

Πραγματικά, οι εικόνες μετά το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μίντλεσμπρο δεν υπάρχουν. Η Τσέλσι έχει επικρατήσει με 3-0 και η «Μπόρο» βρίσκεται και μαθηματικά πλέον στην Τσάμπιονσιπ.

Οι οπαδοί της «Μπόρο» χειροκροτούν τους παίκτες, προσπαθώντας να τους δώσουν δύναμη και να τους παρηγορήσουν για τον υποβιβασμό. Κάπου εκεί, εμφανίζεται ο τεράστιος, Αντόνιο Κόντε.

Ο προπονητής της Τσέλσι, χαιρετά έναν προς έναν τους παίκτες της Μίντλεσμπρο, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους και στη συνέχεια αποθεώνει τους οπαδούς της ομάδας για την στάση τους.

Και μετά... χαμός. Ο Κόντε αποθεώνεται με τη σειρά του από τους οπαδούς της «Μπόρο» που τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του.

Απίστευτα πράγματα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube