Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι «δάκρυσε» όταν τα έξιτ πολ αποκάλυψαν πως δεν κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο στις πρόωρες εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Η Μέι δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως αισθάνθηκε «συντετριμμένη» όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, που αποκάλυψαν πως είχε χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της, παρά την έκκλησή της προς τους Βρετανούς να της δώσουν μια ισχυρή εντολή για να διαπραγματευθεί την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Στη συνέντευξή της η πρωθυπουργός αρνήθηκε να πει πόσο καιρό ακόμη θα παραμείνει στην εξουσία, μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της.

«Βλέπω πως εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και ως πρωθυπουργός θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά και να αλλάξω τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Μέι μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παράταση της λειτουργίας του ΗΣΑΠ το Σάββατο λόγω της συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ

Νοσοκομείο Βόλου: Χειρουργικό εργαλείο φέρεται να ξεχάστηκε μέσα σε ασθενή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Μου ζητήθηκε το αντίδοτο της μέθης», λέει η νοσηλεύτρια - Τι κατέθεσε

Βρετανικό Μουσείο: «Αμετάβλητη η διάθεσή μας για συμφωνία» για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πάρκο Γουδή: Αναίσθητοι 2 εργάτες στο υπό κατεδάφιση θέατρο Μπάντμιντον

Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη αγνόησε προειδοποίηση νοσηλεύτριας - «Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός»

Νέα προειδοποίηση Άγκυρας: Να συντονιστείτε με εμάς για το καλώδιο, δεν επιτρέπουμε μη αδειοδοτημένες ενέργειες

Συνελήφθη 35χρονη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 3χρονου παιδιού της -Βρέθηκε αναίσθητο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Μητσοτάκης στoν Guardian για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Ελλάδα δεν θα «δανειζόταν» τμήματα του δικού της μνημείου

Γιώργος Μαζωνάκης: Όσα έγιναν μέσα στο ιατρείο λεπτό προς λεπτό