Ο Φατίχ Τερίμ υπέστη την πρώτη του ήττα ως προπονητής του Παναθηναϊκού ενάντια στον Ατρόμητο, με τον Τούρκο τεχνικό να στέκεται μετά την αναμέτρηση στις χαμένες ευκαιρίες αλλά να υπενθυμίζει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει, βάλαμε και το γκολ. Είχαμε όλο το ματς στα χέρια μας, κάναμε καλή εμφάνιση και έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, και το πέναλτι φυσικά.

Είχαμε και πιο μεγάλες ευκαιρίες από το χαμένο πέναλτι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε και δεύτερο ματς. Είχαμε πει ότι έχουμε μια καλή ομάδα απέναντί μας, όπως και να ‘χει θα κάνουμε το παιχνίδι μας».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!