Παρά την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τόλη Τερζή, οι άνθρωποι του Άρη δεν παύουν να είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Ο 48χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα σε κρίσιμο σημείο και πέρασε σχεδόν ιδανικά από τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του στα ηνία της ομάδας, χωρίς όμως να είναι ακόμα βέβαιο ότι πρόκειται για μια μόνιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Live Sport, το πλάνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου είναι να μείνει τουλάχιστον μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού στη συνέχεια ακολουθεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή της διάδοχης κατάστασης.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει προσθήκη στο τεχνικό τιμ, ενώ κομβική είναι και η σημασία της παρουσίας του Άγγελου Χαριστέα.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Τόλης Τερζής έχει κερδίσει πολλούς πόντους με την εικόνα που έχει παρουσιάσει το κιτρινόμαυρο σύνολο και έχει προσφέρει χρόνο στους ανθρώπους του συλλόγου να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα απο δικά του λάθη - Ορατός ο κίνδυνος να γίνει καταστροφική η χρονιά»

Αποθέωση για το γκολ του Πινέδα στο Μεξικό: «Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι…»

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Οπαδοί της ΑΕΚ για υποστήριξη και στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Μπήκε στο… αεροπλάνο μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά είναι λογικό»

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Τσορμπατζόγλου: «Χθες αποδείχθηκε ότι δεν έχει… σβήσει ο ΠΑΟΚ»

TAGS: Άρης