Το βαθμό ετοιμότητάς της, που φυσιολογικά δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, τεστάρει η Εθνική αντιμετωπίζοντας απόψε (17:30, ΕΡΤ) τη Βοσνία σε φιλικό στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Πόλης.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες με μοναδικό απόντα λόγω στομαχικών διαταραχών τον Αγραβάνη, ενώ Σπανούλης και Μπουρούσης είναι πλέον πανέτοιμοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο τεστ στο Βέλγιο, με στόχο να παρατηρείται από αγώνα σε αγώνα βελτίωση μέχρι και την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο αντίπαλος δεν είναι… μεγαθήριο, αλλά όχι και αμελητέα ποσότητα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να μην υπολογίζει στους τρεις πιο ταλαντούχους παίκτες της χώρας, Τελέτοβιτς (Σανς), Νούρκιτς (Νάγκετς) και Τζέντοβιτς (Μπάγερν), που χάνουν το Ευρωμπάσκετ, διαθέτει όμως αρκετούς αξιόλογους «στρατιώτες». Ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Άλεξ Ρένφρο (Μπάγερν), ο Έλμεντιν Κικάνοβιτς (Άλμπα) και οι γνωστοί μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Πάσαλιτς (πρώην του Άρη, πλέον της Κλουζ), Μιλοσεβιτς (ΑΕΚ) και Μπάβτσιτς (πρώην του Άρη και του ΚΑΟΔ).

Το Σάββατο η Εθνική θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο της φιλικό στην Πόλη, απέναντι στην Τουρκία (19:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»