Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε μία ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αμρ Ουάρντα αλλά και τον Πέδρο Ενρίκε.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Σέρβος προπονητής έχει από κοντά τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, στους οποίους θέλει να στείλει τα μηνύματά του όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο και να γίνουν πιο χρήσιμοι για την ομάδα.

Σίγουρα ο Ίβιτς περιμένει περισσότερα από εκείνους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά αυτό ισχύει για όλη την ομάδα και όχι μόνο για τον Αιγύπτιο και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.