Ο Ανδρέας Τετέι προσπάθησε να τονίσει λίγο μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να δείξουν ότι προσπαθούν στο γήπεδο και αγωνίζονται για να χτίσουν μια διαφορετική νοοτροπία, άσχετα αν πλέον δεν αλλάζει κάτι με την 4η θέση.

«Σίγουρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, από τη αρχή του παιχνιδιού είχαμε πει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να είμαστε κι εμείς δύσκολοι αντίπαλοι.

Ακόμη υπάρχει στόχος, δεν παίξαμε σα να μην υπάρχει στόχος. Είναι κάτι που προσπαθούμε να χτίσουμε ακόμη περισσότερο, ότι είμαστε εδώ ακόμα εμείς.

Ήμασταν κουρασμένοι από κάποιο σημείο γιατί από νωρίς παίζαμε με 10 παίκτες, ένιωθα μέσα στο παιχνίδι ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή φάση, το κάναμε εκεί προς το τέλος με τον Μπακασέτα, το πιστέψαμε πολύ, κοιτάμε την εικόνα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι»
είπε και πρόσθεσε για την εμφάνιση της ομάδας:

«Η μαχητικότητα που δώσαμε σήμερα και το μηδέν που κρατήσαμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να κρατάς το μηδέν αλλά πιστεύω ότι πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι όπως το κάναμε σήμερα αλλά με 11 παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

Τσακίρης: «Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ, αλλά είχε και όφελος από την ισοπαλία στη Λεωφόρο»