Δίχως έξι ποδοσφαιριστές του θα αγωνιστεί ο Αστέρας, από τους οποίους οι τρεις είναι βασικοί, θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου την αποστολή, που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Μπαντιμπανγκά, αν και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά και οι Τορμένα, Μούκαμ. Εκτός και οι ενδεκαδάτοι Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Είναι πιθανό ο Αλόκο, που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κάνει το ντεμπούτο του με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η 18αδα: Μπαντής, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Σκούρτης, Μπαράλες, Πάρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»