Θα γίνει σήμερα τελικά (16:00) το Καβάλα-Άρης για την τρίτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το διαιτητικό τιμ επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» και «άναψε» το… πράσινο φως, αν και το χορτάρι του γηπέδου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε το πρωί.

Πάντως, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα δεν βρέχει και τα δεδομένα είναι καλύτερα, αλλά και πάλι μοιάζει πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο της προκοπής και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο.

Από την πλευρά του οι «κίτρινοι» ήταν αρνητικοί από την αρχή στο ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας, ενώ οι γηπεδούχοι τηρούσαν αντίθετη στάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: Άρης