Η σημαία στον ιστό της... Παίκτης της Σουόνσι θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2018 ο Άσλεϊ Γουίλιαμς! Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται απ' το 2007 στους «κύκνους» και εφόσον τηρήσει όλο του το συμβόλαιο, θα 'χει κλείσει 12ετία στο σύλλογο.

Ο Ουαλός αμυντικός ήταν παρών στην League One, στην Τσάμπιονσιπ και πλέον φυσικά στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας κάθε χρονιά βασικός και αναντικατάστατος. Γι' αυτό άλλωστε υπήρχαν αρκετές... σειρήνες για το πρόσωπό του, εντός κι εκτός Νησιού. Την περασμένη χρονιά έπαιξε σε 34 αγώνες πρωταθλήματος (όλες ως βασικός) μετρώντας κι ένα τέρμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»