Άλλη μία χρονιά… στράβωσε από νωρίς για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και γι’ αυτό οι άνθρωποί της εργάζονται πυρετωδώς για να καταστρώσουν τα πλάνα της επόμενης.

Επειδή, όμως, όλα ξεκινούν από το… τιμόνι, η «ομάδα του λαού» φέρεται να έχει βρει και τον άνθρωπο που θα την καθοδηγήσει από τον πάγκο, καθώς -όπως όλα- δείχνουν ο Άιναρς Μπαγκάτσκις πολύ δύσκολα θα παραμείνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «one.co.il» εκπρόσωποι της Μακάμπι θα συναντηθούν με τον Αντρέα Τρινκιέρι, στη Γερμανία και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός προπονητής αποτελεί διακαή πόθο της «ομάδας του λαού», με το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γερμανίας να λήγει το 2018 και μάλιστα να μην προβλέπει κάποια απαγορευτική ρήτρα, για να αποδεσμευτεί πρόωρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!