Την άποψη ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα απαντήσει θετικά εάν από τον ΠΑΟΚ του ζητήσουν να μείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Πέτκοφ.

Ο Πέτκοφ, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Μπερμπάτοφ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον συμπατριώτη του.

«Ο Μπερμπάτοφ είχε δυο προτάσεις από Κίνα και Αυστραλία αλλά ο μάνατζέρ του Εμίλ Ντάντσεφ μίλησε σε συνέντευξη τύπου πριν από ένα μήνα και αποκάλυψε ότι ο παίκτης απέρριψε τις προτάσεις και αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν σε κίτρινο τύπο. Ο Μπερμπάτοφ ξεκάθαρα είναι στον ΠΑΟΚ με τη δική του θέληση. Θέλει να είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι θα πάει ποτέ στην Κίνα.

Πιστεύω ότι ο Ντίμιταρ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Σε οπερίπτωση που του γίνει πρόταση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα αποδεχτεί την πρόταση, γιατί εκτιμά την εμπιστοσύνη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης στο πρόσωπό του και δε θα την προδώσει», ήταν τα λόγια του βούλγαρου δημοσιογράφου στον Arena Fm.

Θυμίζουμε ότι ο Μπερμπάτοφ έχει υπογράψει με τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.