Η παρουσία και μόνο των Λιούις Χάμιλτον και Άντριαν Σούτιλ στο πάνελ για τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του Grand Prix του Μονακό αποτέλεσε είδηση. Η σχέση τους παραμένει παγωμένη μετά την άρνηση του πρώτου να παραβρεθεί ως μάρτυρας στη δίκη του δεύτερου, όταν αυτός κατηγορείτο ότι επιτέθηκε στο αφεντικό της Renault, Έρικ Λουξ, μετά το Grand Prix της Κίνας το 2009. Ο Γερμανός πιλότος της Force India είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή, ενώ τέθηκε εκτός Formula 1 για αρκετό καιρό.

«Τα πράγματα σίγουρα είναι πλέον διαφορετικά», δήλωσε ο Χάμιλτον. Τα έχουμε κάποιες φορές και σχεδιάζουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή και να μιλήσουμε αναλυτικά. Ήμασταν καλοί φίλοι για πολύ καιρό. Θέλω να βεβαιωθώ πως θα τα βρούμε», πρόσθεσε ο πιλότος της Mercedes, που τότε είχε επικαλεστεί πως είχε υποχρεώσεις με τη McLaren και στην κατάθεσή του είχε αναφέρει πως δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Σούτιλ, που τον είχε κατηγορήσει ως δειλό, τόνισε: «Όπως είπε και ο Λιούις, ναι, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ακόμη περιμένω να κάτσουμε και να συζητήσουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!