Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο, στις 22:00, στο Parc des Princes, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς στο Old Trafford. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 16 παιχνίδια με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Στα υπόλοιπα 15 ματς σημείωσε 13 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θα καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ή θα «σφραγίσει» την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Εμπαπέ είναι πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα με 24 τέρματα. Έχει πετύχει 4 γκολ στο Champions League. Στον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Σκόραρε και στα 2 παιχνίδια στον όμιλο με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς και στο εκτός έδρας ματς με τη Λίβερπουλ.

Ο Ρόις ή ο Κέιν θα ανοίξει το σκορ στο Ντόρτμουντ;

Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση πήρε η Τότεναμ, χάρη στη νίκη της με 3-0 στο πρώτο ματς με τη Ντόρτμουντ. Και τα 3 γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, τα 2 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Απόψε, στις 22:00, θα γίνει η ρεβάνς στο Ντόρτμουντ. Πολύ δύσκολο είναι το έργο της γερμανικής ομάδας, η οποία θα βγει από το ξεκίνημα στην επίθεση για την ανατροπή. Η Τότεναμ θα κυνηγήσει το γκολ για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Ποιος θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μάρκο Ρόις ή ο Χάρι Κέιν στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Τότεναμ.

Ο Ρόις έχει σημειώσει 13 γκολ στη Bundesliga και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον συμπαίκτη του Πάκο Αλκάθερ.

Ο Κέιν είναι επίσης τρίτος σκόρερ στην Premier League, μαζί με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με 16 γκολ. Έχει πετύχει 4 τέρματα στο Champions League.

Σούπερ προσφορά από το νέο Pamestoixima.gr: Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει πρώτος με ενισχυμένες αποδόσεις! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube