Χρόνια πολλά με... νόημα ευχήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 57 του χρόνια.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει τις ευχές της για υγεία και ευτυχία και παράλληλα «αντοχές στην μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά

«Η διοίκηση, η ομάδα και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνουν σήμερα τις θερμότερες ευχές στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του. Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία για εκείνον και την οικογένειά του, διαύγεια και αντοχές στη μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και υποσχόμαστε να τον στηρίξουμε ακόμη περισσότερο στο όραμά του για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.