Τα… σύννεφα γύρω από τη συμμετοχή της στην Α1 Ιταλίας καθάρισε η Βίρτους Ρόμα!

Αν και τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα στην ομάδα της πρωτεύουσας, αφού ο ιδιοκτήτης της έχει βάλει… πωλητήριο, τελικά πήρε την απόφαση να δηλώσει κανονικά συμμετοχή για τη μεγάλη κατηγορία, σύμφωνα με το «Basketinside».

Παρόμοια ανατροπή είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες από τη Βανόλι Κρεμόνα, ενώ η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως η Τορίνο θα παραμείνει στην Α2 και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άρα, το πρωτάθλημα της Α1 Ιταλίας για τη σεζόν 2020/21 θα απαρτίζεται από 16 ομάδες και συγκεκριμένα τις: Φορτιτούντο Μπολόνια, Βίρτους Μπολόνια, Μπρέσια, Μπρίντιζι, Καντού, Βανόλι Κρεμόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Πέζαρο, Ρέτζιο Εμίλια, Βίρτους Ρόμα, Ντινάμο Σάσαρι, Τρέντο, Τρεβίζο, Τριέστε, Βαρέζε, Βενέτσια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία και την… ευρωκούπα για τον «δικέφαλο του βορρά»!

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης