Η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ δήλωσε αισιόδοξη για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα!

Η δικηγόρος η οποία αποτελεί μέλος μιας ομάδας νομικών που έχουν αναλάβει να βοηθήσουν συμβουλευτικά και όχι μόνο τη χώρα για να πάρει πίσω τα Γλυπτά από το Βρετανικό Μουσείο σήμερα συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτισμό, Κώστα Τασούλα.

Σε αυτή, η Αμάλ Αλαμουντίν και οι διακεκριμένοι νομικοί, Πάλμερ και τον Τζέφρι Ρόμπερτσον κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα και γενικότερα συμβουλές για το ζήτημα.

Μετά τη συνάντηση αυτή ο Νόρμαν Πάλμερ δήλωσε αισιόδοξος για την επιστροφή των Γλυπτών επιτυγχάνοντας μια συναινετική λύση με το βρετανικό Μουσείο και η Αμάλ Αλαμουντίν όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Ναι θα τα καταφέρουμε».

Ο κ.Τασούλας είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί από την κυβέρνηση και πρόσθεσε πως πληροφορίες θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 13:30 στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 59χρονος οδηγός που απείλησε με τσεκούρι άλλο οδηγό στην Αργυρούπολη

Η επίσημη λίστα με τα αιτήματα των αγροτών - Στον Μητσοτάκη το κείμενο

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Η στιγμή που άνδρας αφοπλίζει τον έναν δράστη - Δείτε βίντεο

Χαμάς: «Η δολοφονία του Σαέντ από το Ισραήλ, ξεκάθαρη απειλή της εκεχειρίας»

Η Ουάσινγτον καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ της Αυστραλίας

Μητσοτάκης για Σίδνει: «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τις σημερινές επιθέσεις»

Ποινική δίωξη από την ευρωπαϊκή εισαγγελία σε βάρος των 15 συλληφθέντων για το νέο σκάνδαλο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αυστραλία: 12 νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ - Τουλάχιστον 29 τραυματίες

Ηράκλειο: Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα ληστείας και ναρκωτικά

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση της φοροδιαφυγής - Κάτω από 10% το «κενό» ΦΠΑ το 2024