Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στον Arena FM 89,4:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Χθες και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε στα επίπεδα που ήμασταν σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα παιχνίδια που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μετά και την αποβολή χάσαμε τον ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Για την αποβολή και το εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα: «Ήταν μια κακιά στιγμή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Λισγάρας δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, ζήτησε συγγνώμη αλλά βλέπω ότι πάει να γίνει ένας κανιβαλισμός εναντίων του παιδιού, λες και δεν έχουμε δει άλλα τέτοια μαρκαρίσματα. Θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού που έχουμε, θα μείνει έξω για τα παιχνίδια που προβλέπεται και τελείωσε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, δεν θα τον αποκεφαλίσουμε κιόλας».

Για τον Λουτσέσκου: «Ο κ. Λουτσέσκου είτε η ομάδα είναι δεύτερη, είτε είναι πέμπτη, είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή Λουτσέσκου και εκτίμηση στον άνθρωπο Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα η χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο και στον προπονητή είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Βλέποντας στην αρχή τις κινήσεις των ομάδων, θεώρησα ότι θα κλείσει η ψαλίδα μεταξύ του Ολυμπιακού και τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οι «μεγάλοι» κάτι κάνουν λάθος, όταν βλέπεις ότι ο Πανιώνιος και η Ξάνθη είναι στην δεύτερη θέση. Το πρωτάθλημα έχει ρίξει και άλλο το επίπεδο του, ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι άλλες μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα».

Για τον φετινό στόχο της Ξάνθης: «Η νίκη στο επόμενο παιχνίδι… Να προχωρήσουμε στο κύπελλο γιατί μας ενδιαφέρει και να κερδίσουμε στην συνέχεια τα Γιάννενα, όπου έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»