Προειδοποίηση στους πολίτες του Κιέβου εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, με την οποία γνωστοιποιεί πως πρόκειται να χτυπήσει στόχους στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Όπως μεταδίδει το BBC, σε δήλωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης, Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι δυνάμεις τους ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» εναντίον «τεχνολογικών κέντρων της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και του 72ου κύριου κέντρου PsyOps στο Κίεβο».

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που χρησιμοποιούνται από εθνικιστές για να προβούν σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που διαμένουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι τα χτυπήματα πραγματοποιούνται για να «αποτρέψουν επιθέσεις πληροφοριών εναντίον της Ρωσίας».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ΚΥΣΕΑ ανάβει το «πράσινο φως» για τα εξοπλιστικά της «Ασπίδας του Αχιλλέα»

«Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα»: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 28χρονος που δολοφόνησε τον Σταύρο Γεωργίου

Παραδίδεται στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα του Ε65

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - «Red Code» για Πέμπτη σε Αττική, Εύβοια και Ρόδο

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω την κρίση – Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Τέλος χρόνου για την υποβολή φοροδηλώσεων - «Βαριές καμπάνες» για όσους δεν διορθώσουν τα λάθη

Πυρκαγιές στην Ισπανία: Εκκένωση κοινοτήτων κοντά στη Μαδρίτη

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Γερμανός που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Γερμανός που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική