Μαγεία στην Οκλαχόμα και 7/7 για τους Θάντερ! Οι πρωταθλητές ήταν σαρωτικοί απέναντι στους Πέλικανς, είχαν πλουραλισμό στην επίθεση με επτά παίκτες διψήφιους στο σκοράρισμα και επικράτησαν με το εμφατικό 137-106!

Ανώτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες οι Θάντερ, είχαν 21 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και πήραν μια ακόμη νίκη συνεχίζοντας με σπασμένα φρένα από την περασμένη σεζόν.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Οκλαχόμα ο Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 30 πόντους και επτά ασίστ, double double από τον Χάρτενσταϊν που είχε 14 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ φοβεροί ήταν οι Γουάλας με 13, Γουίγκινς με 15 και Τζο με 13.

Από την άλλη για τους Πέλικανς, που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των γηπεδούχων, ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε 20 πόντους με τον Μέρφι να σταματά στους 19 και τον Φιρς στους 16.

Tα δωδεκάλεπτα: 39-22, 77-52, 110-82, 137- 106

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί

Τζάρεν Τζάκσον Jr. και Λαντέιλ «υπέγραψαν» τη νίκη των Γκρίζλις επί των Τίμπεργουλβς

Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ «οδήγησαν» τους Μπουλς σε νίκη επί των Καβαλίερς

Ο Κρις Πολ είχε κάνει πάρτι και πήγαν μόνο δύο παίκτες των Κλίπερς

Αποφασισμένοι να ακούσουν προσφορές για τον Πόρτερ Τζ. οι Νετς!

Πρωτοφανής απόφαση των Νικς: Δεν θα κρεμάσουν λάβαρο για το ΝΒΑ Cup στο «Madison Square Garden»!