Break με το «καλημέρα» σε ματς έπος στην Οκλαχόμα! Σε ένα ανεπανάληπτο μπρα-ντε-φερ μέχρι... τελικής πτώσης, Θάντερ και Σπερς αρνήθηκαν να παραδοθούν αμαχητί, αλλά μετά από δυο παρατάσεις και συγκλονιστικές διακυμάνσεις στο σκορ τα «σπιρούνια» κατάφεραν να σπάσουν την έδρα των πρωταθλητών από το Game 1, επικρατώντας με το απίθανο 122-115 για το 1-0 στους τελικούς της Δύσης!

Εκ των σπουδαιότερων ματς της σεζόν αυτό στην Οκλαχόμα, με τους Σπερς να έχουν προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και τους Θάντερ να επιστρέφουν στην κρίσιμη στιγμή και να ισοφαρίζουν 101-101 στέλνοντας το ματς στην παράταση με καλάθι του MVP, Γκίλτζιους Αλεξάντερ 4" πριν το φινάλε.

Στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο, οι Θάντερ πήραν το προβάδισμα με 108-105, όμως ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα με αδιανόητο τρίποντο από το logo, ισοφάρισε σε 108-108 και η συγκλονιστική αναμέτρηση οδηγήθηκε σε δεύτερη παράταση.

Εκεί οι Σπερς, ήταν ψυχραιμότεροι και με άμυνα από ατσάλι, αλλά και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο τους και να κάνουν το break!

Κορυφαίος για τους Σπερς ο τρομερός Βίκτορ Γουενμπανιάμα που πέτυχε double double με 41 πόντους και 24 ριμπάουντ, ενώ ο Χάρπερ με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ πραγματοποίησε επίσης σπουδαία εμφάνιση. Ο Καστλ με 17 πόντους και 11 ασίστ επίσης ξεχώρισε από τους Σπερς.

Από την άλλη για τους Θάντερ, ο Καρούσο πέτυχε 31 πόντους, ενώ ο Γουίλιαμς με 26 πόντους και ο Γκίλιτζιους Αλεξάντερ με 24 πόντους και 12 ασίστ ξεχώρισαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube