Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, αφού για τον ίδιο, ο Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Ο 25χρονος φόργουορντ, που προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα, μίλησε για τους στόχους της «επίσημης αγαπημένης», αλλά και για τον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά, μέρος της συνέντευξης του, στην «Πράσινη»

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ταυτότητα ως ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί τα πάντα και έτσι και η Εθνική μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο... Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα φιλικά. Να βρούμε όπως είπα την ταυτότητα μας και να πούμε ότι από εδώ και πέρα αυτό είναι το μπάσκετ που μας ταιριάζει και θέλουμε να παίζουμε».

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας πήρε… εκδίκηση από τον Τρινκιέρι για τα καψόνια!

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός: «Η Λευκωσία ήταν και πάλι ερυθρόλευκη - Σας περιμένουμε και την Κυριακή»

Βεζένκοφ: «Δεν είμαι στο 100%, όμως πρέπει να αγωνιστώ - Δεν μ' αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού»

Το game winner του Βεζένκοφ και ο φρενήρης ρυθμός: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα ήταν υποτονική, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε» - Η εξήγηση για την απουσία Ντόρσεϊ

Μοντέρο στην άμυνα, Βεζένκοφ στην επίθεση: Το δραματικό φινάλε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή στη Ρουμανία!

Νίκησε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα με φουλ επίθεση και ασταμάτητο Σάσα ο Ολυμπιακός!

Τα highlights από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Ρόδο

Λαρεντζάκης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της ΑΕΚ - Έκανα μία λάθος χειρονομία, ελπίζω να με συγχωρέσουν»