Με μια μοναδική παράσταση έξω από τα 6,75μ. (17/31 τρίποντα), η Γερμανία επικράτησε 107-96 της τραγικής Εθνικής μας και σκότωσε τα όνειρά μας για μετάλλιο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις φανερά δακρυσμένος και συγκινημένος. Εκεί τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» έχει λαμπρό μέλλον και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στη μητέρα του.

«Τα έβαλαν όλα… Αυτό είναι το μπάσκετ… Δεν θα πω δικαιολογίες, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβαλαν 17 τρίποντα. Δεν πειράζει… Πειράζει βασικά, αλλά… Κρατιέμαι. Ο Παπανικολάου, ο αρχηγός μας, ο Γιάννης, ο Σλούκας, ο Καλάθης, όλα τα παιδιά και ο κόουτς και το σταφ, χτίζουμε κάτι πολύ ωραίο και θα έρθει η ώρα. Θα έρθει! Μαμά δεν κλαίω, μην στενοχωριέσαι. Δεν είναι το τέλος, μόνο η αρχή. Αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Όσα ευχαριστώ και να πω στον κόσμο είναι λίγο. Οι Έλληνες στήριξαν την Εθνική ομάδα και την οικογένειά μου σε αυτό το ταξίδι», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!