Ένοχη, κατά πλειοψηφία, κρίθηκε πριν από λίγο, από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, η αναισθησιολόγος για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η οποία εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μια χειρουργική επέμβαση "ρουτίνας" και έχασε τη ζωή της.

Στην αναισθησιολόγο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, ενώ της αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, αυτό του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναισθησιολόγος ήταν κατηγορούμενη για τον θάνατο του τετράχρονου κοριτσιού έπειτα από επέμβαση ρουτίνας το 2015.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε κατά την απολογία της πως ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε αναφυλακτικό σοκ και πως εκείνη δεν είχε καμία ευθύνη.

Υπενθυμίζουμε πως η αναισθησιολόγος είχε κριθεί αθώα σε πρώτο βαθμό ωστόσο μετά την παρέμβαση του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά.

Πηγή: cretalive.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα πήρε κλίση μετά από διέλευση φορτηγού σε παράδρομο

Το BBC θα καταργήσει 550 θέσεις εργασίας έως τον Μάρτιο του 2027

Ν. Κορέα: Ο πρόεδρος Λι Τζε Μιουνγκ ζητά μεσολάβηση Τραμπ για επίτευξη ειρήνης με τη Β. Κορέα

«Κυρίευσε την χαρούμενη πλευρά της»: Μητέρα κατηγορεί τα social media για τον θάνατο της 12χρονης κόρης της

Τρόμος στο Τέξας: Συντριβή αεροσκάφους σε δρόμο με 1 νεκρό - Βίντεο με οδηγούς να σώζουν επιβάτες

Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Αυτός που είναι 83 χρονών έχει και 17 φόνους στην πλάτη του»

Σε ετοιμότητα η Αθήνα: Δυο ελληνικά πολεμικά πλοία για την αποναρκοθέτηση του Ορμούζ

Εκπτωτικά «κουπόνια» ως 600 ευρώ για διακοπές … χειμώνα – καλοκαίρι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Ιουνίου

Ιρανικά δεξαμενόπλοια βγήκαν από την περίμετρο αποκλεισμού των ΗΠΑ - Οι πρώτες εξαγωγές πετρελαίου μετά από δυο μήνες