Δύο από τους κορυφαίους παίκτες των Γουόριορς υποκλίνονται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την πρόοδο του 22χρονου άσου των Μπακς, που θα βρουν απέναντί τους στο All Star Game.

«Είχα δει πόσο σκληρά δουλεύει, πόσο αγαπά το παιχνίδι, τις ικανότητες και την αυτοπεποίθησή του. Παίζει καταπληκτικά και χαίρομαι γι’ αυτόν. Οι σωματότυποί μας μοιάζουν, αλλά το παιχνίδι μας διαφέρει. Πάντως είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα», ανέφερε ο KD.

Όσο για τον Γκριν; «Στην Ελλάδα έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία και από την πρώτη μέρα εδώ έδειχνε πως θα γίνει καλός παίκτης. Τώρα βλέποντας πώς έχει εξελιχθεί δεν μπορώ να πω ότι το είχα προβλέψει, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται και έχει γίνει ένα γνωστό όνομα στο ΝΒΑ», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!