Ο Αξέλ Βίτσελ παραδέχεται ότι ακόμα σκέφτεται να μετακομίσει σε μια «μεγάλη ομάδα» και δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιο άλλο πρωτάθλημα εκτός της Premier League.

Ο Βέλγος μέσος αγωνίζεται στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρολό στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αν και ο 24χρόνος παραδέχεται ότι δεν βιάζεται να εγκαταλείψει την Ρωσία, τονίζει: «Έχω ένα στόχο στο μυαλό μου και θέλω να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Αλλά δεν λέω ότι αυτό θα γίνει τώρα, δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει, αλλά πρέπει να είναι μια κορυφαία ομάδα» ανέφερε στο Het Laatste Nieuws. «Για μετά σκέφτομαι την Premier League, το πρωτάθλημα που όλοι θέλουν να παίξουν. Υπάρχουν οκτώ μεγάλες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα»

Επιμέλεια: Δήμητρα Παναγοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube