Επόμενος στόχος ο επιθετικός. Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ που έκανε ο Άρης από την στιγμή που ανέλαβε ο Θοδωρής Καρυπίδης, οι «κίτρινοι» έχουν κάνει focus στην ανεύρεση επιθετικού.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος ξέρουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δεν τους τρελαίνει κάποια.

Ίσως προκύψει κάτι καλό με παίκτη που θα «σπάσει» το συμβόλαιο του, ενώ η προθεσμία για τη Γ’ Εθνική λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο, δεν θα γίνει προσθήκη παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Σηκώνει μανίκια ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς σήμερα το πρωί θα προπονήσει για πρώτη φορά (στη δεύτερη θητεία του) τον Άρη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα πετάξει για τη Μυτιλήνη όπου το Σάββατο θα δοθεί το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τον Αιολικό. Στο συγκεκριμένο ματς δεν θα κρατηθεί φύλλο αγώνα αφού επισήμως απαγορεύονται τα φιλικά το διήμερο των εκλογών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης