Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Πανιωνίου, καθώς και του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την πόρτα των «κυανέρυθρων» να παραμένει ανοικτή για τον νεαρό άσο, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι άνθρωποι του Πανιωνίου, είχαν επαφή με τον παίκτη στο περιθώριο του χθεσινού ματς στη Λεωφόρο, εκφράζοντας του την επιθυμία τους να πάει στη Νέα Σμύρνη, σε περίπτωση που δεν ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Βλαχοδήμος χαίρει της εκτίμησης του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ξάνθη και είναι από τους παίκτες που «ψάχνει» ο Πανιώνιος, αλλά όλα θα εξελιχθούν με βάση του τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτρης: «Έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ πραγματικά - Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα ψέμα στην Τσεχία»

Κέρκεζ: «Μπράβο σε Σπανό, Αγγελόπουλο, σταφ, παίκτες και κόσμο!»

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»

Ολυμπιακός: «Τουλάχιστον 2 ώρες πριν στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία»

ΠΑΟΚ 100: Το «4» της μνήμης – Η συγκινητική αναφορά στους επτά οπαδούς που χάθηκαν στη Ρουμανία

Παίρνει μορφή το «παλάτι»: Πλάνα από την πορεία εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ 100: Αποκαλύφθηκε η επετειακή φανέλα με Κούδα, Βιεϊρίνια και τα αστέρια του σήμερα

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Βόλος προς τους οπαδούς της ΑΕΚ